Klankschalen

In de Flintenhof is altijd een grote collectie klankschalen te vinden die we zelf importeren.

Al onze klankschalen zijn handgeklopt en afkomstig uit o.a. Nepal en Tibet. Elke schaal is uniek van klank. We hebben zowel oude als nieuwe klankschalen, en er zijn altijd bijzondere schalen op voorraad zoals Lingam schalen, Full moon bowls of tempelschalen.

Naast klankschalen hebben we ook tingsha’s, koshi’s, veel verschillende kloppers en kussens. Kristallen klankschalen en Peter Hess klankschalen zijn voor de liefhebbers op bestelling leverbaar. 

Wie het op prijs stelt, krijgt uitleg over de mogelijkheden en het gebruik van klankschalen. Een afspraak maken kan door te mailen met Irma.

Wie al één of meerdere schalen heeft en op zoek is naar een uitbreiding kan de eigen schalen meebrengen en de tijd nemen om te zoeken naar een passende aanvulling.  

Workshop

In het laagseizoen van Orvelte organiseert Irma vanuit haar andere bedrijf Speel je Wijs workshops over klankschalen. Op deze pagina is meer informatie te lezen. Is de workshop volgeboekt en wil je geïnformeerd wordt als er een workshop gepland staat? Laat het dan even aan Irma weten via de mail.

Klankschalen